NLCCh Courtborne Chara Mar Chenit

En riktig primadonna med "nykker" deretter. Chenit kom til verden hos Rita og Steinar Hoff på Tiller i Trondheim den 31 oktober 2004. 1 januar 2005 kom hun hjem til Kenneth og opplæringen til å bli primadonna startet raskt😀 Bortskjemt har hun nok vært, og hun led under oppveksten av dårlig matlyst. Etter at hennes valpekull ble født har dette endret seg veldig. Nå spiser hun det hun måtte komme over. Kenneth gikk grunnkurs lydighet med henne og hun ble etterhvert rimelig flink. Han gråt en tåre da hun fikk sin første løpetid. Tenk dattera har fått "mens"🙃
Utstillinger har liksom vært det viktigste for oss og Chenit. Det har gått litt opp og ned, men endel cert er det blitt. Mangler bare "stor certet" for å bli Champion. 
 Hun tor sin LC-lisens sommeren 2009, og sitt første LC-cert i Trøndelag våren 2010. Hun fikk sitt Norske lurecoursingchampionat på høsten 2011.
2010 ble Chenit årsta avelstispe saluki i Norge og ble nr 6 Årets LC-saluki.
En stor takk til Kristin, Jørgen, Rita og Steinar for at Kenneth fikk primadonnaen.🙂

Chenit hadde i 2008 et valpekull med Multich Amiyat Anakin. Det ble 5 valper hvor vi har beholdt Antilla selv. I 2010 fikk Chenit sitt andre kull med Khalil*s Tarab. Det ble tre valper hvor vi beholdt Barika selv.

NLCCh Courtborne Chara Mar Chenit